TALENT HUNTING & BRANDING MANAGEMENT

TALENT HUNTING & BRANDING MANAGEMENT

ezkar-15

Busquem i trobem el talent!

A EZKAR volem potenciar el talent de tota classe de perfils professionals i / o trobar qui representa millor la teva marca. Entenem que el talent és el valor que aporten les persones en les empreses i que les fa créixer en valors i en qualitat. Per aquest motiu, des del nostre expertise i el nostre mètode provat oferim els serveis de:

TALENT HUNTING

Des de la nostra companyia t’ajudem en la recerca del candidat més adequat per cobrir el perfil requerit pel client. Treballem per aconseguir l’adaptació de les necessitats personals i professionals dels candidats als valors, filosofia i forma de treballar de l’empresa.

Realitzem una anàlisi de capacitats professionals i personals. Motivació, nivells de projecció, dots de comandament, agilitat, tolerància a la pressió, anàlisi de variables específiques com la compatibilitat amb la venda (per a llocs comercials) o la compatibilitat amb la presa de decisions i dots de comandament (per a llocs executius).

BRANDING MANAGEMENT

El brand management o gestió de marca, es dedica a l’analítica, la planificació i l’estratègia dels fluxos de treball relacionats directament amb la marca d’una empresa o d’un professional i estudia com una marca és percebuda pel mercat i concretament per l’audiència a la qual es dirigeix la mateixa.

La marca és més que un logotip; parla de la història de la companyia o de les persones, la passió pel seu treball, la credibilitat i la singularitat de la mateixa o el que és equivalent, transmet una imatge que ha de correspondre amb l’ADN de l’empresa o de la persona i amb la imatge que es vol donar d’ella.

En aquest sentit en EZKAR t’ajudem a definir una estratègia de marca que s’adeqüi als teus objectius sense deixar de banda el teu ADN i els teus valors com a empresa i / o professional, a través de la realització d’estratègia de marca, identitat corporativa o de marca.