CONSULTORIA D'EMPRESES I START UP’S

CONSULTORIA D’EMPRESES
i START UP’S

ezkar-17

Com més canvia el mercat, més hem de reforçar els pilars estructurals de les companyies, perquè aquestes puguin transformar-se sense “tremolar”. Per això a EZKAR amb el nostre servei de consultoria empresarial tenim l’objectiu de procurar una òptima estructura i estabilitat legal dins d’un ambient i organització que ajudi les empreses a afrontar el dia a dia de l’empresa i poder realitzar canvis que les portin a l’èxit sense oblidar la part essencial d’elles mateixes. 

Val a dir que les empreses més valuoses de l’Economia Digital construeixen el seu avantatge competitiu sobre la innovació. En aquest context, una bona gestió de la propietat intel·lectual i industrial és Essencial, també és indispensable per mantenir l’essència de les companyies ja que és l’eina que ens permet obtenir drets d’exclusiva sobre els actius en què resideix la innovació.

En aquest sentit oferim els següents serveis:

  • Viabilitat legal del negoci: anàlisi i valoració de riscos en negocis disruptius.
  • Societari i Financer: redacció dels estatuts socials; pactes de socis; assessorament contractual recurrent; assistència en processos de due diligence.
  • Protecció d’actius: disseny de l’estratègia de protecció d’intangibles (marques, patents, programari, bases de dades, know how); protecció registral; acords de confidencialitat; contractes de desenvolupament i transferència de tecnologia;

A més, des d’aquesta àrea ens acostem als agents de l’ecosistema de start-up i branding development per prestar assessorament legal especialitzat, des dels seus inicis, dissenyant esquemes específics de col·laboració per a start-up’s oferint un assessorament transversal i un coneixement profund de les tendències tecnologies, així com dels entorns d’innovació del mercat.